Havregrynsbar med chokolade

Havregrynsbar med chokolade

5 fra 1 stemme
Antal: 12 styk
Forberedelse10 min
Tilberedelse20 min
I alt30 min

Ingredienser

  • 50 gram smør
  • 2 spsk. honning
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl mandelmel
  • 1 spsk. kakaopulver
  • ½ tesk. vaniljepulver
  • 50 gram mørk chokoladeknapper

Noter

Lad dine havregrynsbare køle helt ned inden du skærer dem ud.

Instruktioner

  • Smelt smør og honning i en gryde.
  • I en skål blander du havregryn, mandelmel, kakaopulver og vanilje.
  • Hæld den smeltede smør og honning over de tørre ingredienser og rør rundt.
  • Lad massen køle lidt ned inden du tilsætter chokoladeknapperne så de ikke smelter.
  • Beklæd et ildfastfad med bagepapir.
  •  Fordel bladningen i fadet og tryk godt sammen. 
  • Bag din havregrynsbar ved 150 grader varmluft i 20 minutter.
Har du lavet min opskrift?Tag gerne @christinaholmsvarer på instagram, så jeg kan se hvad du har lavet