Hjemmelavet granola
Udskriv Pin
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet granola

Ret Morgenmad
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 1 glas

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl kokoschips
  • 1 dl mandler
  • ½ dl solsikkekerne
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. hampefrø
  • 2 spsk. hørfrø
  • ½ tsk. kanel
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. kokosolie

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål undtaget mandler og kokoschips.
  • Hak mandler groft og tilsæt dem i blandingen.
  • Kokoschipsene vendte jeg i til sidst, da granolaen var færdig.
  • Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
  • Bag granolaen i en ovn på 150 grader i 15 – 20 minutter. Vend granolaen 2 -3 gange i løbet af de 15 til 20 minutter.
  • Når granolaen er kølet af kommes den i en skål og kokoschips vendes i. Jeg kom derefter granolaen i et glas, hvor den nemt kan holde sig et par uger.