Go Back
+ servings
Julemuffins med æble og chai te

Julemuffins med æble og chaite

4.67 fra 3 stemmer
Antal: 15 styk
Forberedelse20 min
Tilberedelse20 min
I alt40 min

Ingredienser

Dej til muffins

  • 75 gram blødt smør
  • 60 gram rørsukker
  • 60 gram brun farin
  • 170 gram Finax kagemel
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 brev chai te
  • 1 knivspids salt
  • 1,5 tsk. Bagepulver
  • 3 æg
  • 200 gram revet æbler

Smørcreme

  • 200 gram smør
  • 200 gram flormelis
  • 1 spiseske chai te

Instruktioner

Muffins

  • Pisk rørsukker, brunfarin, vaniljesukker og smør i en skål.
  • Pisk det sammen til det er luftigt, og pisk til sidst de tre æg i.
  • I en anden skål blander du mel, salt, bagepulver og chai te (du klipper bare hul på teposen og kommer teen i.
  • Rør de to bladninger sammen og kom revet æbler i.
  • Når dejen er blandet sammen, fordeler du dejen i muffinsform.
  • Kagerne bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i 20 minutter.
  • Når dine muffins er færdige lader du dem køle helt af, inden du kommer frosting på. De kan også sagtens spises som de er.

Smørcreme

  • Kom smøren i en skål og tilsæt flormelis lidt af gangen mens du pisker.
  • Når smørcremen er ved at få en hvid farve, tilsætter du en spiseske chai te (du laver bare en kop chai te, som du normalt ville lave en kop te, og tager en spiseske af den færdigbrygget te).
  • Kom smørcremen på en sprøjtepose, og pynt dine muffins med smørcreme og eventuelt krymmel, som jeg har gjort.
Har du lavet min opskrift?Tag gerne @christinaholmsvarer på instagram, så jeg kan se hvad du har lavet