Maltesers cheesecake

Maltesers cheesecake

4 fra 3 stemmer
Tilberedelse15 min
Tid på køl2 t

Ingredienser

Bund

  • 150 gram digestive kiks
  • 50 gram maltesers
  • 100 gram smør

Fyld

  • 200 gram philadelphia
  • 50 gram 1 dl flormelis
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 75 gram hakket maltesers
  • 2 dl fløde

Noter

Du skal bruge: springform 21 centimeter og kageplast

Instruktioner

  • Placer springformen (uden bund) på et fad og kom kageplast rundt i kanten.
  • Kom kiks og maltesers i en minihakker og blend til det er hakket fint.
  • Smelt smør, og bland den smeltede smør med de knuste kiks og maltesers.
  • Kom blandingen i springformen, og pres den helt ud til kanten.
  • Stil bunden på køl i minimum 1 time.
  • Kom philadelphia, flormelis og vaniljepulver i en skål og pisk sammen.
  • I en anden skål pisker du fløden til flødeskum.
  • Kom flødeskum og hakket maltesers i skålen med philadelphia, flormelis og vaniljepulver og pisk det hele sammen.
  • Fordel fyldet på bunden og stil tilbage på køl minimum 1 time og gerne længere.
  • Inden du serverer din maltesers cheesecake pynter du den med maltesers
Har du lavet min opskrift?Tag gerne @christinaholmsvarer på instagram, så jeg kan se hvad du har lavet