Er jeg den eneste, som elsker at se de der små korte film på facebook med alverdens nemme desserter og andre retter? Det kan jeg umuligt være. De ser altid så nemme ud. Da jeg den ene dag så opskriften på små kinder bueno cheesecake, taggede jeg min veninde og skrev, at dem skulle vi lave næste gange vi skulle mødes.

Det måtte jo testes, men eftersom de i to butikker ikke havde kinder bueno, så måtte jeg være kreativ og lavede min egen fortolkning nemlig Toblerone cheesecake. Både min kæreste og veninde var ret så begejstret. Og skal jeg være ærlig, så var jeg det også selv. Derfor skal I ikke snydes for opskriften. Opskriften passer perfekt til fire portioner som jeg lavede i dessertglas fra Mette Blomsterberg.
Opskrift på toblerone cheesecake

Toblerone cheesecake
Ingredienser
- 100 gram digestive kiks
- 40 gram smør
- 300 gram philadelphia
- 75 gram flormelis
- 150 gram toblerone skal smeltes
- 40 gram toblerone skal hakkes i små stykker
Sådan gør du
- Knus kiksene i en pose.
- Smelt smøren og bland den smeltede smør sammen med de knuste kiks i en skål.
- Fordel i de 4 portionsglas og stil på køl i 1 timer.
- Pisk philadelphia sammen med flormelis.
- Smelt de 150 gram toblerone, og pisk sammen med philadelphia og flormelis.
- I blandingen vendes de hakkede stykker toblerone i.
- Kom blandingen i portionsglassene og stil på køl igen i 1 – 2 timer.
- Inden servering kan der toppes med et stykke toblerone eller friske hindbær.
Er du på udgik efter andre opskrifter på cheesecake? Så tjek denne ud med Maltesers eller måske denne med hindbær og lakrids.
Skriv en kommentar