Granola med chokolade og hasselnødder

5 ting jeg glæder mig til i december

Glædelig 2. december og 1. advent, jeg håber I nyder jeres søndag. Jeg skød december måned i gang med en dejlig julefrokost med et par af blogger damerne. Vi startede aftenen med et par drinks på Sirup´s kaffe- & vinbar efterfulgt af lækker mad på Skt. Gertruds. Og hvad så med resten af december? Ja, jeg tænkte, at jeg i dag ville dele fem ting jeg glæder mig til i løbet af december.

5 ting jeg glæder mig til i december

Julehygge
Kalendergaver, konfekt, julelys og julemusik. Jeg synes virkelig december er en hyggelig tid, med alle de hyggelige små traditioner der følger med. Men jeg må også indrømme, at når vi rammer den 24, sååå begynder jeg så småt at få nok, jeg kan ikke være den eneste der har det sådan?

Lave konfekt
Ingen jul uden konfekt. Jeg er bange for, at når vi når januar så er jeg 10 kilo tungere med alt den slik jeg har tænkt mig at lave, haha. Og ikke at glemme de fem julekalendere med diverse chokolader og lakrids der også er flyttet ind. Jeg har allerede lavet lidt forskellige ting, som jeg også kommer til at dele med jer, de næste par uger.

Julefrokoster
December byder også på julefrokoster. Jeg startede med den første julefrokost i torsdags med mit studie. det blev en del senere end jeg lige havde regnet med, men hyggeligt var det. I går var jeg som sagt til endnu en med nogle af de skønne blogger. Nu er der en lille pause, inden den næste julefrokost om to uger med min gamle klasse fra HHX.

Tidlig juleferie
Jeg har allerede ”ferie” den 13. december. Og med ”ferie” mener jeg ”læs op til eksamen ferie”. Vi har ingen eksamener i december i år, men til gengæld eksamen den 3. og 4. januar. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, er det ikke det man siger? Hvilket bringer mig videre til næste punkt på listen, nemlig tid til familien.

Tid til familien
Det gode ved den tidlige juleferie er, at der er ekstra tid at tilbringe sammen med familien. Det skal nydes ekstra meget i år, da min lillebror ikke er så længe hjemme denne jul på grund af arbejde.

Nu vil jeg nyde min søndag med æbleskiver, varm kakao og julemusik. Hvilke ting glæder I jer til i december?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granola med chokolade og hasselnødder