Sådan bruger jeg min The five minute journal

Granola med chokolade og hasselnødder

Så snart der er en opskrift med chokolade, så kan man være sikker på, at jeg lige skal se nærmere på den. En anden ting jeg også elsker er morgenmad og granola. Kombinerer man de ting, ja, så har man en opskrift, som jeg hvert fald nok skal få lavet et par gange. Hvilket også gældende for denne granola med chokolade og hasselnødder.

Brug granola på din morgenmad

Granola er efterhånden blevet en fast del af morgenbordet og morgenmaden hjemme os. Eftersom det kan pifte selv den kedeligste morgenmad op. Denne udgave er perfekt til at spise på for eksempel skyr eller yoghurt. Og hvis man gerne vil bruge lidt ekstra tid på sin morgenmad, så ville den være virkelig lækker oven på denne smoothie bowl eller chiagrød.

Opskrift på granola med chokolade og hasselnødder

Antal: 1 glas
Tid: 25 minutter

Du skal bruge

  • 4 dl havregryn
  • 1 dl hasselnødder
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 2 spsk. hampefrø
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 spsk. hørfrø
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. honning
  • 80 gram mørk chokolade (70% eller over)

Sådan gør du

  1. Hak hasselnødder groft.
  2. Bland de hakkede hasselnødder med havregryn, chiafrø, solsikkekerner, hampefrø, sesamfrø og hørfrø i en skål.
  3. Smelt kokosolie og honning i en gryde.
  4. Hæld blandingen med kokosolie og honning over de tørre ingredienser og rør rundt.
  5. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
  6. Fordel din granola på en bageplade og bag den ved 150 grader varmluft i 15 – 20 minutter (efter 10 minutter vender du din granola).
  7. Lad din granola køle af, mens du hakker den mørke chokolade groft.
  8. Når din granola er køle helt af, blander den hakkede chokolade i.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bruger jeg min The five minute journal