Bagt grød med æbler og kanel

One pot pasta uden kød

Jeg elsker nem mad, og derfor måtte jeg også afprøve den efterhånden ret så berømte one pot pasta. Og jeg må sige, at det bestemt ikke er sidste gang vi laver den, for det tager ingen tid at lave. Det er også den perfekte ret når man sidst på ugen skal have tømt køleskabet, for som navnet antyder så skal alt bare i en gryde, og der er et hav af mulighed når det kommer til fyld. Denne udgave er one pot pasta uden kød, og i stedet for kød har jeg valgt bønner.

One pot pasta uden kød

Antal: 4 personer
Tid: 20 minutter 

Du skal bruge

  • 400 gram spaghetti
  • 1 dåse bønner
  • 100 gram champignoner
  • 100 gram spinat
  • 150 gram blandet små tomater
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. tomatpure
  • 5 dl vand
  • 1 grøntsagsbouillon
  • Et par blade frisk basilikum
  • Salt
  • Frisk kværnet peber

Sådan gør du

  1. Snit løg og hvidløg.
  2. Kom olivenolie i en gryde og svits løg og hvidløg.
  3. Vaske og skær de forskellige grøntsager.
  4. Kom champignoner, spinat, tomater, bønner og spaghetti i gryden.
  5. Tilsæt vand, tomatpure, grøntsagsbouillon, basilikum, salt og peber.
  6. Lad det koge i 10 – 15 minutter til spaghettien er kogt.
  7. Server med parmesanost og frisk basilikum

Mangler du inspiration til anden nem og lækker aftensmad? Så skulle du prøve denne lækre og nemme tomatsuppe.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt grød med æbler og kanel