Grønkålsjuice med æbler og ingefær

Bagt grød med æbler og kanel

Bagt grød er en favorit her i den kolde tid, og denne udgave som er bagt grød med æbler og kanel er perfekt til efteråret og vinteren. Det gode ved denne bagte grød er, at man både kan spise den varm men også kold. Samtidig kan den både spise som morgenmad, eftermiddagssnack eller dessert. Jeg må indrømme, at den virkelig smager godt kold, også med en klat creme fraiche til.

Et lille tip: Har du prøvet bagt grød med nødder og bær?

Du skal bruge

  • 2 æbler
  • 1 tsk. kanel
  • Et nip kardemomme
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. honning

 

  • 4 spsk. havregryn
  • 2 spsk. groft kokosmel
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. hørfrø
  • 1 spsk. hampefrø
  • 1 tsk. kanel

 

  • 1 spsk. smeltet koksolie
  • 2 æg
  • 1 dl mælk eller havredrik

Sådan gør du

  1. Skær æblerne ud i mindre stykker og kom dem i en skål.
  2. Bland kanel, kardemomme, vaniljepulver og honning sammen med æblerne.
  3. Fordel æblerne i en rugbrødsform som denne.
  4. Bland havregryn, kokosmel, chiafrø, hørfrø, hampefrø og kanel i en skål og drys over æblerne.
  5. Bland i en skål de to æg, mælk og den smeltet koksolie og hæld over blandingen. (Du skal ikke røre noget rundt, men bare hælde det over)
  6. Bag grøden i 25 – 30 minutter ved 170 grader.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønkålsjuice med æbler og ingefær