Anmeldes af bogen ”Fokus giver Frihed”

Køleskabsgrød med kakao og dadler

Som I nok ved, så er jeg blevet rigtig glad for køleskabsgrød / overnight oats. Derfor har jeg endnu engang været i køkkenet, for at lave en ny opskrift denne gang køleskabsgrød med kakao og dadler.

Køleskabsgrød med kakao og dadler

Antal: 1 portion 

Du skal bruge

  • 1 dl. havregryn
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 tsk. kakaopulver
  • 2 dl. havremælk
  • 2 dadler
  • 1 halv banan til topping
  • 1 spsk. kakaonibs til topping

Sådan gør du

  1. Bland havregryn, chiafrø, kakaopulver og havremælk i en beholder og rør rundt
  2. Skær dadlerne i mindre stykker, bland i grøden og rør rundt
  3. Stil på køl natten over
  4. Næsten morgen topper du med banan og kakaonibs

Et lille tip: Har du set jeg også har lavet andre variationer af køleskabsgrød? Blandt andet med bær og en med peanutbutter.

2 kommentarer

  • Banan og kakao er bare bedste venner i grød – jeg plejer at søbe noget kokos i en sjat kakao/kanel, sød og kold espresso, til at hælde over – det smager så meget af “den der du ved nok” kagen 😀

    A

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Holm Svarer

      Mums, det lyder virkelig også lækkert! Det må jeg prøve en af dagene 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldes af bogen ”Fokus giver Frihed”