Spinatpesto med solsikkekerner og sesam

Grønkålschips

Har du noget grønkål liggende, som du ikke ved, hvad du skal bruge til? Eller som er ved at se lidt trist ud? Så kan du med lidt olie og lækre krydderier trylle dem til de lækreste sprøde grønkålschips. Det er måske ikke alle som synes, at grønkål lyder lige lækkert. Ja, sådan havde jeg den nemlig på et tidspunkt. Men med den rette blanding af krydderier, så får man altså virkelig nogle lækre grønkålschips, som tilmed ikke tager ret lang tid at lave.

Et lille tip: Er du på udgik efter andre lækre snack så er ristede kikærter en af mine favoritter. 

Grønkålschips

Du skal bruge

  • 3 blade grønkål
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. paprika
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • Lidt friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Start med at skyl grønkålene.
  2. Skær bladende ud i nogle grove stykker og kom dem i en skål.
  3. Kom olie og krydderier i skålen med grønkål og bland sammen.
  4. Fordel ud på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag grønkålene på 180 grader varmluft i 10 – 15 minutter (mine fik 10 minutter + lidt ekstra).

Et lille tip: Husk at hold øje med grønkålene, for pludselige går det stærkt også kan de brænde de på.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatpesto med solsikkekerner og sesam