Min rejse til Australien – Kangaroo Island

Spinatpesto med solsikkekerner og sesam

Jeg elsker pesto og denne udgave som er spinatpesto er lige så god. Jeg jeg er vild med, at man kan bruge det i alt fra sandwich og pastasalat til pølsehorn og pizzasnegle. Jeg har også brugt pestoen på knækbrød, som er den perfekte eftermiddagssnack, hvis man har brug for lidt ekstra energi sidst på dagen. Jeg har brugt solsikkekerner og sesam, som jeg har tørristet på en pande, for at få en mere intens smag. Jeg har også valgt at lave pestoen lidt grov, så der er lidt bid.

Spinatpesto

Du skal bruge

  • 150 gram spinat
  • ½ dl solsikkekerne
  • 1 spsk. sesamfrø
  • ½ dl olivenolie
  • Et nip chiliflager
  • Et drys salt

Sådan gør du

  1. Kom solsikkekerne og sesamfrø på en pande og tørrist dem til de begynder at få farve.
  2. Skyld spinat og kom det i en minihakker sammen med olivenolie, chiliflager, salt og de tørristede solsikkekerner og sesamfrø.
  3. Blend / hak indtil du har den ønskede konsistens (hvis du vil have den mere flydende kan du komme mere olivenolie i)
  4. Opbevar i en beholder på køl

Andre opskrifter med petso: Pizzasengle med et twist af pesto eller pølsehorn med kyllingepølser og pesto.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rejse til Australien – Kangaroo Island