Bagte tomater med mozzarella

5 ting jeg skal lave i efterårsferien

Denne uge byder for de fleste på efterårsferie. Og hvad skal jeg så lave i denne uge? Jeg har i dagens indlæg samlet fem af de ting jeg ser mest frem til. De første par dage af ferien har jeg tilbragt i Odense, for at ordne lidt praktiske ting. Billederne i indlægget tog jeg her den anden dag, da jeg gik en tur langs åen. Er jeg den eneste som virkelig elsker at se, hvordan naturen skifter her om efteråret?

Spise brunch med en sød veninde
Her til formiddag smutter jeg over i byen for at spise lækker brunch med søde Josefine. Det jeg nok elsker mest ved ferien er, at man kan nyde en stille morgen eller spise brunch med gode veninder. Det var blandt andet Josepine, som jeg lavede denne lækre gurkemeje latte sammen med.

En tur til frisør
I morgen tager jeg hjem til Ærø, men inden da har jeg lige et stop i Svendborg. Mit hår trænger til en kærlig hånd, eftersom det er lidt for lang tid siden, at jeg sidst var til frisør. Det er min yndlings frisør Sine som jeg skal ned til, og jeg har efterhånden gået ved hende i godt og vel 5 år, så jeg tager gerne turen fra Odense til Svendborg for at forkæle mit hår. Jeg har tidligere lavet et indlæg sammen med Sine, hvor vi snakkede om, hvilken hårpleje der passer til hvilke hårtyper, indlægget kan du finde lige her.

Gåture i den ærøske natur
Nu hvor jeg skal hjem til Ærø, så skal jeg helt sikkert også ud og gå nogle lange ture. Noget af det jeg elsker allermest ved Ærø er naturen. Der er så mange skønne steder og en ro og atmosfærer som får en helt ned i gear.

Besøge min mormor
Nu hvor jeg er hjemme, så skal jeg ud og besøge min mormor. Det er ofte her i ferien at vi får ærøske pandekager, som altid minder mig om min barndom. Og netop min mormors opskrift på ærøske pandekager har jeg tidligere delt her på bloggen. Opskriften kan du finde lige her.

Hygge med mine barndomsveninder
Efterårsferien betyder også, at der bliver tid til at tilbringe noget tid sammen med mine skønne barndomsveninder fra Ærø. Selvom vi er gode til at mødes, så er der bare noget specielt ved at mødes hjemme på Ærø.

Jeg håber I nyder efteråret og ferien!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte tomater med mozzarella