Sådan laver jeg min matcha latte

Bagte tomater med mozzarella

Om sommeren elsker jeg en lækker tomatsalat, men i de kolde måneder er jeg rigtig glad for bagte tomater. Jeg har lavet disse lækre bagte tomater med mozzarella og basilikum. Det er en rigtig nem opskrift at lave, hvis man står og mangler noget lækkert tilbehør til sin ret. Og jeg indrømmer gerne, at jeg er typen som ikke helt kan holde liv i en frisk basilikum selvom jeg gerne ville. Så det er derfor, at det blev tørret basilikum og ikke frisk, men så tænker jeg også, at vi alle kan være med. Du kan selvfølgelige krydder tomaterne som du vil, men den olie og salt som jeg plejer at bruge, er virkelig en skøn kombination. Jeg har linket til begge ting nede i opskriften.

Bagte tomater med mozzarella

Du skal bruge

  • 4 mellemstore tomater
  • 1 mozzarella
  • Olivenolie
  • Salt
  • Tørret basilikum

Sådan gør du

  1. Halver tomaterne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Drys olivenolie, salt og basilikum over tomaterne.
  3. Kom tomaterne i en forvarmet ovn på 200 grader i 15 minutter.
  4. Tag tomaterne ud af ovnen og kom en skive mozzarella på.
  5. Kom tomaterne tilbage i ovnen og lad dem få 5 minutter mere til mozzarellaen er smeltet.

Et lille tip: Find også min opskrift på tomatsuppe lige her.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver jeg min matcha latte