Nem og lækker tomatsuppe

Sådan laver jeg min matcha latte

Jeg er i den senere tid blevet rigtig glad for matcha latte. For det meste laver jeg det om eftermiddagen, hvis jeg sidder og arbejder på computeren, eller hvis jeg lige har brug for en lille pause. Jeg har nogle gange vist det i mine storys på instagram, og dertil er der et par stykker af jer, der har spurgt, hvordan jeg laver min matcha latte. Det er ret simpelt, og jeg bruger min mælkeskummer fra min Nespresso maskine til at skumme mælken. Hvis du ikke har en mælkeskummer kan du købe en lille en som denne. Jeg må dog indrømme, at jeg lidt har forelsket mig i denne fra Barista & Co. Jeg har set flere der har sådan et fint piskeris til at piske matcha pulveret med, men jeg har bare brugt at almindeligt piskeris, hvilket fungerer helt fint. Jeg har til denne opskrift brugte havredrik, da det er det jeg normalt bruger, og også bruger til min kaffe. Du kan både bruge havredrik eller almindelig mælk, hvis det er det du foretrækker.

Matcha latte

Du skal bruge

Sådan gør du

  1. Kom matcha pulver og vandet i et krus og pisk med et piskeris til det er blandet sammen.
  2. Skum mælken med en mælkeskummer og hæld i kruset.

Et lille tip: Hvis du også godt kan lide matcha, så skulle du prøve denne lækre matcha is.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker tomatsuppe