Min rejse til Australien - Sydney

Ananascarpaccio

Reklame for bogen Køkkenmagi
Som I måske så i mit indlæg i sidste uge, snakkede jeg lidt om bogen Køkkenmagi. Her var så heldig, at få lov at dele to af opskrifterne. I sidste uge delte jeg opskriften på en lækker gurkemeje-latte, som er perfekt at varme sig på, nu hvor vi er gået ind i efteråret. Har man ikke helt lyst til at slippe sol og sommer, så er denne opskrift lige noget for dig. Det er nemlig en ananascarpaccio som er perfekt til weekendens morgenmad og brunch eller som en sund og lækker dessert.

Opskrift på ananascarpaccio

Antal 4 personer

Du skal bruge

  • 1 dl cashewnødder
  • 4 dl kogt vand, afkølet
  • 1 moden ananas
  • 1 tsk. acai pulver
  • 1 dl frosne hindbær
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. kokossirup

Pynt

  • 20 g mørk chokolade
  • Ekstra cashewnødder
  • Hindbær
  • Mynte

Sådan gør du

  1. Kom cashewnødderne i en skål, og hæld vandet over dem. Lad dem trække i køleskabet natten over.
  2. Fjern skrællen fra ananassen og skær den i tynde skiver (du kan bruge et mandolinjern, hvilket jeg ikke gjorder eftersom jeg sidst havde et ”mindre” uheld)
  3. Held vandet fra cashewnødderne, og blend cashewnødder med acai, frosne hindbær, vaniljepulver og kokossirup til det får en cremet konsistens.
  4. Fordel ananasskiverne i et fad, og kom cremen på.
  5. Drys den hakkede mørke chokolade, cashewnødder, hindbær og mynte over og server straks.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rejse til Australien - Sydney