Min rejse til Australien - Adelaide

Gurkemeje-latte

Reklame for bogen Køkkenmagi
Tidligere på ugen var jeg hjemme hos Josefine, som har bloggen Fit Food By Fine. Vi var for nogle måneder siden til lancering på bogen Køkkenmagi – Superfoods til hverdag som Anne Sophine Lahme har lavet. Bogen indeholder en masse lækre opskrifter, som er nemme at lave. Bogen indeholder desuden nogle korte introduktioner til de forskellige superfoods som bliver brugt, så udover lækre opskrifter, bliver man også lidt klogere på de forskellige ingredienser. Josefine og jeg udvalgte to lækre opskrifter fra bogen, som vi har fået lov at dele med jer. Den første opskrift er en lækker gurkemeje-latte. Det er første gang jeg laver gurkemeje-latte, men ikke sidste gang. Det har en lidt speciel smag. Både Josefine og jeg havde svært ved at beskrive smagen, da man både har smagen fra ingefær, gurkemeje, vanilje og kokosmælk.

Opskrift på Gurkemeje-latte

Antal: 2 personer

Du skal bruge

  • 2 cm frisk ingefær
  • 1 ½ tsk. gurkemejepulver
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. kokossirup
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • En smule frisk peber

Sådan gør du

  1. Riv ingefær på et rivejern.
  2. Kom den revet ingefær og de rasterende ingredienser i en lille gryde.
  3. Lad det kog op og simre i omkring 5 minutter, inden du serverer din gurkemeje-latte.

Et lille tip: Vi har toppet gurkemeje-latte med lidt bipollen og tranebærpulver


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebook 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rejse til Australien - Adelaide