Superfood bowl med chia og acai

Æblekage

Jeg er vild med æbler, som I nok også kunne læse i dette indlæg. Derfor har jeg endnu en gang kastet mig ud i en æblekage, denne gang den klassiske version. Jeg havde inviteret mine søde veninder over til noget hygge i sidste uge, og jeg tror de synes opskriften var godkendt. Hvis du er mere til en sund udgave af æblekage, så delte jeg i sidste uge denne lækre opskrift.

Opskrift på æblekage

Antal: 4 portioner

Du skal bruge

Æblegrød

  • 8 æbler
  • 2 dl vand
  • 1 tsk. kanel

Rasp

  • 1 tsk. smør
  • 70 gram rasp
  • 30 gram sukker

Flødeskum

  • 3 dl fløde
  • Et lille drys vaniljepulver eller vaniljesukker

Sådan gør du

Æblegrød

  1. Skræl og skær æblerne i tern.
  2. Kom dem i en gryde sammen med vand og kanel.
  3. Kog sammen til en mos.

Et lille tip: Du kan med fordel lave grøden dagen før, så den kan nå at køle ned.  

Rasp

  1. Smelt smør på en pande.
  2. Når smøren er smelte kommes rasp og sukker på.
  3. Rør rundt til raspen begynder at få farve.
  4. Kom raspen over på en bageplade med bagepapir for at køle af.

Flødeskum

  1. Pisk fløden til skum.
  2. Kom en smule vaniljepluver i.

Server æblekagen i glas eller en skål


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebook 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superfood bowl med chia og acai