Vandmelonsalat med salatost

Overnight oats med peanutbutter og banan

For mit vedkommende melder hverdagen sig snart igen. Det betyder blandet andet, at der skal laves madplaner og ikke mindst skal der forberedes morgenmad. Som I nok ved så er morgenmad mit favorit måltid. Jeg vil gerne have noget lækkert, mættende og noget som ikke tager alt for lang tid at lave om morgen. Derfor er overnight oats eller køleskabsgrød et perfekt bud på en morgenmad som er alle tre ting: Lækker, mættende og hurtig at lave. Denne overnight oats med peanutbutter og banan er en af mine favoritter. Måske I kunne tænke jer flere opskrifter på overnight oats?

Opskrift på overnight oats med peanutbutter og banan

Du skal bruge

  • 1 dl havregryn (du kan både bruge grovvalset og finvalset)
  • 2 spsk. chaifrø
  • 1 spsk. hampefrø
  • 2 dl havremælk
  • 1 banan (den ene halvdel til grøden og den anden halvdel til topping)

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål eller en beholder som denne.
  2. Stil på køl natten over
  3. Top med peanutbutter og banan

Et lille tip: Denne morgenmad er nem at have med på farten. Lad grøden blive i beholderen og tag den med på arbejde eller studie.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelonsalat med salatost