Hvad skal der ske med bloggen??

Vandmelonsalat med salatost

Annonce for Taverna

Tilbage i juni måned var jeg til et event med Taverna, som laver madoste blandet andet feta og halloumi. Jeg var så heldig, at få en del af deres produkter med hjem, så inden jeg tog på ferie, nåede jeg at være i køkkenet et par gange og bruge deres produkter.

De har blandet andet lavet en lækker salatost, som er en af mine favoritter. Grunden til at jeg er vild med den er, at salatosten kommer sammen med en salatdressing, hvilket gør madlavningen endnu nemmere. For jeg må indrømme, at jeg ofte er lidt for doven til, at skulle bikse en dressing sammen, især fordi jeg aldrig helt ved hvordan jeg vil have den.

Et lille tip: Vandmelonsalat er perfekt som tilbehør til sommerensmenu 

Opskrift på vandmelonsalat med salatost

Du skal bruge

  • Blandet salat (jeg brugte rucola, spinat og rød salat)
  • Et halvt rødløg
  • En kvart vandmelon
  • Salatost fra Taverna

Sådan gør du

  1. Kom salaten i en skål. Du kan hakke det lidt groft, hvis der er nogle store stykker.
  2. Hak rødløg i mindre stykker, og bland i salaten.
  3. Skær vandmelonen i mundrette stykker og bland i salaten.
  4. Kom salatost og salatdressingen over salaten og bland sammen

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der ske med bloggen??