Eksamen, en lang rejse og en lille pause

Hvad skal der ske med bloggen??

Jeg er i live, og har det rigtig godt. Jeg nyder min ferie i Australien, og nyder at jeg kan gøre, hvad jeg har lyst til. Jeg har holdt et par ugers pause her fra bloggen. Jeg tror det har været rigtig sundt for mig at holde en lille pause, og ja, føle efter hvad det er jeg faktisk gerne vil. Jeg har haft rigtig mange overvejelser, om hvorvidt jeg ville fortsætte med bloggen, specielt efter nogle rigtig kedelige episoder. Men i denne branche kommer man nok aldrig udenom, at der er folk der ikke kan lide det du laver.

De sidste par måneder har jeg tænkt meget over, hvad jeg ville med bloggen, jeg har ændret mig rigtig meget det sidste års tid, specielt efter mit stressforløb. Som jeg har skrevet så mange gange før, så elsker jeg at inspirere folk, om det er gennem råd omkring skønhedsprodukter eller opskrifter, så elsker jeg at se, at jeg kan inspirere og hjælpe folk. Det er noget jeg gerne vil blive ved med, men jeg ændrer og udvikler mig også, og bloggen skulle gerne have lov til, at følge med i den udvikling.

Jeg elsker alt hvad der har med planlægning at gøre, gode rutiner og andet der bare gør ens dag nemmere og ikke mindst bidrager til mere overskud og glæde i hverdagen. Jeg elsker også mad, og det er lige præcis de to emner, som jeg gerne vil have mere fokus på og dele med jer. Jeg har virkelig fundet ud af hvor vigtigt det er for mig, at jeg spiser sundt og balanceret i løbet af dagen, drikker nok vand, får søvn nok og ikke mindst planlægger min dag optimalt. Alt dette gør bare at jeg fungerer meget bedre i løbet af dagen.

Jeg er lagt fra en ekspert inden for mad, og har ingen uddannelse inden for ernæring eller lignende. Det bliver derfor også en rejse for mig, at blive klogere på mad og lære en masse nye ting. En ting er dog sikkert at det skal være nemt at lave, der vil måske være opskrifter der kræver lidt arbejde, men alt i alt så skal det være nemt, lækkert og opskrifter som er nemme at gå til. Der skal derfor både være plads til sunde retter og selvfølgelig også usunde.

I forhold til hvordan jeg har blogget tidligere vil jeg dele 1 – 2 opskrifter om ugen samt ugens inspiration. Ugens inspiration har jeg allerede lavet lidt af, men det kan være alt fra et event, nogle af mine favorit opskrifter, hvordan jeg planlægger min uge og andre tips og tricks til hverdagen.

Den næste måneds tid vil I nok kunne se, at der sker lidt ændringer på bloggen. Jeg begynder nemlig at tilpasse den så den bliver lige som jeg vil have det. Jeg glæder mig til at tage jer med på denne rejse, som vil handle om nem og lækker mad samt gode tips og trick til mere overskud, glæde og gode rutiner i hverdagen. Jeg håber rigtig meget, at I har lyst til at tage med på denne rejse. Og til sidst vil jeg også lige takke for alle jeres som læser med! Siden det nye år, er der kommet flere nye læsere til det, og det gør mig virkelig glad at se, at så mange har lyst til at læse med.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamen, en lang rejse og en lille pause