Ugens inspiration - Must have til din rejse

Eksamen, en lang rejse og en lille pause

Der er mange tanker i mit hoved. Måske alt for mange. Tanker omkring hvad jeg vil, hvad jeg skal, hvorfor og hvordan er tanker som hele tiden kommer op. Siden jeg afleverede min hovedopgave i maj, har jeg haft rigtig mange ting jeg gerne ville. I godt og vel en måned, fokuserede jeg på min hovedopgave, og det meste af juni handlede det om min eksamen. Men nu er jeg færdig. Ja, jeg er faktisk uddannet markedsføringsøkonom. I tirsdags havde jeg min sidste eksamen, hvor jeg skulle op og forsvare min hovedopgave. Jeg blev overrasket af mine forældre, der havde taget turen til Odense for at overraske mig. Det havde jeg slet ikke regnet med, så jeg blev virkelig glad.Men hvad så nu?? Ja, på torsdag rejser jeg til Australien i hele to måneder. Jeg glæder mig så meget, og det bliver en kæmpe oplevelse. Jeg har derfor sagt til mig selv, at min tur til Australien skal være en tur, hvor jeg får lov til, at lade mig selv gøre det jeg vil. Jeg tror længe, at jeg har haft brug for, at komme lidt ud, opleve noget helt andet og lære mig selv endnu bedre at kende. Som sagt har jeg siden min hovedopgave haft mange tanker omkring hvad der skulle ske både i forhold til mig selv og ikke mindst min blog. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke har blogget så meget de sidste to måneder. Men jeg ændrer mig også, og min blog skulle gerne have lov til at følge med i den udvikling.

Jeg har dog en del planer om nogle spændende ting jeg gerne vil lave, og måske I allerede har luret hvad det kommer til at handle om, hvis I følger med på min nye Instagram profil? Hvis ikke kan I finde den lige her. Sommeren over vil jeg så småt begynde at lave nogle justeringer her på bloggen. Samtidig ved jeg efter et par år med bloggen, at læsertallet automatisk falder lidt når vi kommer ind i juli måned på grund af sommerferie. Derfor tænker jeg også, at det er en fin tid til at tænke over, hvad man vil og prøve nye ting af. Jeg glæder mig virkelig til, at prøve en masse nye ting af og ikke mindst er jeg utrolig taknemmelig for, at jeg har muligheden for at gøre det.

Sommeren over vil der måske ikke komme så mange indlæg, men jeg vil selvfølgelig lade jer vide når der er nyt. Ellers håber jeg rigtig meget, at I stadig har lyst til, at følge med på min Instagram her, hvor jeg kommer til at dele en masse billeder fra min tur til Australien.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - Must have til din rejse