Ugens inspiration - Heartland Festival

Ugens inspiration – Must have til din rejse

Annonce for NORMAL
Om mindre end to uger sætter jeg kursen mod Australien. Det er helt vildt at tænke på, at jeg de næste to måneder skal opleve Australien. I forbindelse med min rejse, har jeg teamet op med NORMAL, hvor jeg har fundet en masse lækre ting, som er perfekt til når du skal ud og rejse. Nu hvor jeg bor i Odense, har vi intet mindre en to NORMAL butikker, og jeg er altså en fast kunde, fordi de har så mange gode ting til billige priser. Det er alt fra rengøringsartikler til madvarer og alle de ting man ikke vidste man havde brug for, haha. Ej, der er virkelig mange gode ting i NORMAL, og derfor var jeg også rigtig glad, da jeg havde mulighed for at lave dette samarbejde. Derfor vil jeg i dag dele mine must have til min og måske din rejse.Den lille sult
Jeg elsker snacks og på en lang flyvetur eller for den sags skyld togtur eller biltur, så er det vigtigt med nogle gode snacks. NORMAL har udover en masse lækker slik også en del rawbar blandt andet den I ser på billedet. Jeg købte et par stykker som er perfekte til flyveturen og som samtidig også mætter en del. Så jeg har fyldt taske med både slik og en masse lækre rawbar en af mine favoritter fra Nákd og med peanutbutter. Og man kan nemt snuppe et par med, når de kun koster 10 kroner.Mig tid
Jeg skal som sagt til Australien, og skal derfor tilbringe alt alt for mange timer i et fly. Men man kan lige så godt for det bedste ud af det, og forkæle sig selv lidt. Jeg har fundet nogle fine rejsestørrelser fra mærket IVY AÏA, som er uden parfume. Der har jeg både fundet en rens, ansigtcreme og bodylotion, som er perfekt til at have med i flyet og alle er under 100 ml. Den tørre luft i flyet er virkelig hård for ens hud, så det er rigtigt vigtigt at drikke en masse vand og passe på sin hud. Derfor fandt jeg nogle rigtig lækre øjenmasker, som er perfekte at have med til at friske ens øjne op og give dem lidt ekstra fugt.Efter en lang flyvetur kan man hurtigt føle sig lidt svedig og ulækker. Derfor har jeg både pakket tandbørste, tandpasta, tørshampoo, vådservietter og en deo så jeg nemt kan friske mig selv op, inden jeg lander. Normalt bruger jeg ikke vådservietter, men de er mega smarte at have med på tur, og dem jeg fandt er uden parfume, hvilket jo kun er et plus. Og skulle man være så uheldig at ens fly eller ens bagage skulle være forsinket, så er det altid rart lige at kunne friske sig selv lidt op.Alle de små ekstra ting
Jeg er så heldig, at jeg efterhånden har haft mulighed for at rejse den del. Derfor finder man også hurtigt ud af nogle ting, som hurtigt bliver et must for en af have med. Nogle af de ting jeg altid har i min taske er håndsprit og lommetørklæder. Skulle man være så uheldig, at stå på et knap så lækkert toilet i en lufthavn eller andre steder som ikke har papir og vand, så er det altid rart at have både papir og håndsprit med i ens taske. I NORMAL fandt jeg også denne smarte pose til alt ens elektronik, hvilket er en perfekt måde at holde styr på alt fra oplader og kamera til iPad og powerbank. Ja, jeg må indrømme, at jeg har fundet mange gode ting til min ferie efter mit besøg i NORMAL. Jeg kunne også godt tænke mig at høre, hvad dine must have til rejsen er?

2 kommentarer

 • Jeg ejer intet dullegrej, men snacks, tyggegummi til flytryk i ørene, gode bøger og et glas vin ombord, så er jeg dækket ind 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Det lyder også som nogle gode ting. Et glas vin ombord eller en drink, det er altså perfekt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - Heartland Festival