Skyr is med mango

Ugens inspiration – Heartland Festival

Annonce ASKO
I sidste weekend var jeg inviteret på Heartland Festival som bliver afholdt på Egeskov Slot. Det var min første gang på festivalen, så jeg må indrømme, at jeg var ekstra spændt på at se, hvad det var for noget. Jeg var inviteret af ASKO som i år var partner på Heartland Festival. ASKO var vært for madscenen i Tasteland, hvor det også var muligt at se nærmere på deres produkter. Hvis du har lyst til, at læse mere om ASKO på Heartland kan du læse mere lige her. I løbet af de tre dage som festivalen var, blev der på Tasteland Stage afholdt en del workshop som omhandlede alt fra konfekt og whisky til æg og bagning. Jeg deltog selv i en af de mange workshop, hvor Matt Orlando fra Amass i København og Henning Wiesinger fra Steensgaard fortalte om deres samarbejde. Udover at høre om deres samarbejde, fik vi lov at smage på en masse lækker mad. Jeg elsker, at man kan få lov at dykke lidt dybere ned i, hvordan maden bliver til og høre om tankerne bag maden både fra producenterne selv og restauranten. Det var som sagt første gang jeg var på Heartland Festival, men jeg håber ikke det er sidste gang. Den hyggelige stemning var virkelig fantastisk. Jeg havde min veninde Maria med, og vi sad og nød den gode stemning, spiste pizza, drak rose og ikke mindst nød det helt fantastisk vejr. Det var så hyggeligt, og jeg er vild med den måde man har sammensat mad, musik og live samtaler til en hel festival. Næste år bliver jeg nød til at være der alle tre dage, så jeg kan nå at opleve lidt mere, og selvfølgelige nå at smage på alt den lækre mad. Er der nogle af jer der har været på Heartland festival?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyr is med mango