Tilbageblik på maj måned

Sommerkjoler jeg drømmer om

Links til kjoler: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Den sidste tid har jeg virkelig drømt om nye sommerkjoler. Det er nok en blanding af, at det er så varmt, og at de kjoler jeg har, ikke er så sommerlige igen. Derfor har jeg fundet en masse lækre kjoler, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg er den sidste tid også blevet ret vild med de kjoler, som er lidt længere for eksempel denne. Som I kan se, så er jeg stadig helt vild med slå om kjoler. I går købte jeg også den fineste slå om kjole af min søde veninde Sarah, som I kan se på dette billede. Hvilke sommerkjoler går I og drømmer om?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på maj måned