Nye forårssko

Inspiration til dit sabbatår

Tidligere har jeg her på bloggen været jeg så heldig, at fire af mine veninder og blogger kollegaer, var så søde, at dele deres sabbatår med jer. Det handlede både om højskoleophold og at bo i udlandet. Nu tænkte jeg, at det var på tide, at lave et samlet indlæg til jer, hvor I kan læse om, hvordan fire af mine veninder har valgt at bruge deres sabbatår. Hver af pigerne har desuden givet deres bedste tip og råd til dig der er i tvivl, om du skal læse videre eller tage et sabbatår.

mieArbejde
En af mine veninder Mie valgte, at bruge hendes sabbatår på at arbejde for at få erhvervserfaring. Dette gjorder hun for at finde ud af, om det hun ville læse var hende. Læs mere omkring Mie og det at arbejde lige her.img_7335Højskole
Min veninde Emma, og faktisk også hende jeg i sin tid boede sammen med da jeg flyttede til Svenborg, fortæller om at gå på højskole. Udover højskole fortæller hun også lidt om hendes rejse til Sydamerika og frivillig ved OL. Find hele indlægget lige her.liv1Bo i udlandet
En af mine blogger kollegaer Liv valgt i hendes sabbatår at bo i udlandet. Et rigtig spændende indlæg omkring at kultur, arbejde og det at bo i udlandet. Du kan finde indlægget lige her.celina5Rejse
Sidst men ikke mindst har min gode veninde og blogger kollegaer Celina delt et indlæg om hendes rejse. Hendes tur bragte hende blandet andet til Australien og Bali, og du kan læse om hele hendes tur lige her, og selvfølgelig se nogle mega lækre billeder.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye forårssko