Chiagrød med chokolade og banan

Nye forårssko

En lille opdatering her fra mig og min opgave. Som en endnu en overspringshandling, ville jeg vise et af mine nyste køb frem. Jeg har længe været på udgik efter nogle sko her til foråret og sommeren. Og gerne nogle som ikke var sorte. Det er altid en kamp for mig at finde sko, fordi jeg har en lille small fod. Oven i det er jeg nok også lidt kræsen, og når jeg så finder nogle så får jeg næsten altid vabler. Ja, en evig kamp for at finde nogle sko som sidder godt og er nogle jeg kan lide. Men jeg har endelig fundet nogle mega lækre og flotte sko fra Reebok.skoDet er altså de fine rosa sneakers fra Reebok som I kan se på billedet. De koster 500, hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Første gang jeg havde dem på gik jeg næsten 8 kilometer, og det var som at have et par sko på, som man har gået i mange gange før. Det er et kæmpe plus, især når jeg næsten altid får vabler. Jeg er også vild med, at det er et par sko, som kan passe til det hele, også selvom de ikke er sorte. Hvad synes I om dem?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød med chokolade og banan