Sunde cookies

Chiagrød med chokolade og banan

Chiagrød med chokolade og banan I sidste uge eksperimenterede jeg med en ny form for chiagrød. Jeg har tidligere delt et længere indlæg her på bloggen, hvor jeg delte fire forskellige opskrifter på chiagrød. Min favorit derfra er helt sikkert den med chokolade. Det er også den opskrift jeg har videreudviklet lidt på, og som jeg vil dele med jer i dag. I var også en del der skrev til mig, da jeg delte billede på min story på instagram, og nu får I også opskriften på chiagrød med chokolade og banan.Chiagrød med chokolade og banan

Opskrift på chiagrød med chokolade og banan

Du skal brug

 • 1 banan
 • 200 ml kakao (jeg brugte havredrik med kakao)
 • 2 spsk. chiafrø
 • Forskelligt topping (kiwi, hasselnødder, mørk chokolade, chiafrø, hampefrø og sesamfrø)

Sådan gør du

 1. Blend banan og kakao sammen i en blender.
 2. Kom blandingen op i en skål og tilsæt 2 spiseske chiafrø. Rør rundt og stil chiagrøden på køl natten over. Hvis chiagrøden er en smule tyk i konsistensen kan du tilsætte lidt mere væske, og omvendt hvis den er meget tynd kan du altid tilsætte lidt flere chiafrø.
 3. Inden du serverer den, toppes chiagrøden med det du har lyst til. Jeg gik lidt amok med min topping som både var kiwi, hampefrø, chiafrø, sesamfrø, hasselnødder og mørk chokolade.

Det var en perfekt blanding, og bestemt ikke sidste gang at jeg lave denne chiagrød med chokolade og banan. Udover den ser virkelig lækker ud, så holder den dig også mæt.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

 • Prøvede også med havredrik med kakao forleden, og det smagte virkelig godt – tak for inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Selv tak! Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde cookies