Sunde cookies

Jeg drømmer om….

De sidste par dage, har jeg prøvet at få skrevet et eller faktisk flere blogindlæg. Men mit fokus er hele tiden på min hovedopgave. Jeg har svært ved at finde ro til, at arbejde fokuseret med min blog. Hvilket irriterer mig så meget. En overspringshandling, som jeg har foretaget en del gange det sidste stykke tid er, at kigge på tøj diverse stedet på nettet. Og hvorfor ikke dele nogle af mine seneste fund med jer.jeg-droemmer-omLinks: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her.
Jeg har den sidste måned shoppet lidt for meget både på nettet, og i sidste uge var jeg et smut over i byen, hvor jeg også fik lidt nyt med hjem. Men jeg må nu indrømme, at jeg har forelsket mig lidt i den prikkede sag fra Ganni. Lige nu sidder jeg i toget på vej til København, hvor jeg skal mødes med nogle pr bureauer og til et event i aften. Så nu vil jeg prøve, at bruge tiden lidt fornuftigt og få skrevet lidt opgave og forberede nogle blogindlæg. Rigtig god dag til jer!


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde cookies