Ugen der gik

Tilbageblik på april måned

April måned er fløjet af sted. I starten af april, havde jeg min sidste uge i praktik. Det er så vildt at tænke på, at jeg har været der i tre måneder. Efter praktikken tog jeg hjem til mine forældre for at passe hund, hvilket faktisk var næsten hele april. Den mest spændende uge var nok sidste uge, som jeg fortalte om, og viste billeder fra her.ugen2Maj måned bliver derimod en lidt mere travl måned. Jeg skal arbejde på højtryk med min hovedopgave, som skal afleveres i slutningen af maj. Derfor prøver jeg også, at få planlagt og arbejdet på del indlæg til måneden, sådan så jeg kan fokusere på opgaven. Udover min opgave har jeg stadig nogle rigtig lækre ting at se frem til, blandet andet et event med nogle Odensebloggers, et event i København og en endagstur i spa sammen med min dejlige veninde Kamilla. Og ja så har jeg faktisk også tilmeldt mig Feminas kvindeløb, det havde jeg næsten glemt. Måske fordi jeg ikke har fået fulgt mit løbeprogram og har verdens dårligste form. Så en masse spændende på programmet for maj måned og et skridt tættere på, at være færdig med uddannelsen som markedsføringsøkonom og ikke mindst min rejse til Australien. Hvad har I af planer for maj måned?


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik