Om at passe på sine yndlingsting og et lille uheld

Ugen der gik

Hej med jer. I dag tænkte jeg, at jeg ville dele lidt billeder fra ugen der er gået. Det har nemlig været en uge, med en masse på programmet. Selvom der har været mange ting, så har det været en masse gode ting.ugen1Mandag var jeg hjemme på Ærø, for at passe hund. Som I nok ved har jeg de sidste to uger passet mine forældres hund, mens de har været på ferie. Det er lang tid siden, at jeg har fået tid til at gå så mange ture langs vandt og i skoven.
Tirsdag tog jeg tilbage til Odense. Jeg havde nemlig vejledning på studiet i forbindelse med min hovedopgave. Jeg tog derned og var mega forvirret, i løbet af vejledning blev jeg endnu mere forvirret og frustreret. Heldigvis gik jeg derfra lidt mere afklaret og med en rød tråd i opgaven.
Onsdag startede dagen med et møde ude hos mit nu tidligere praktiksted. Jeg havde en del spørgsmål i forbindelse med min opgave, så der gik lige en time med det. Efter mødet var jeg til oplæring på et nyt job, hvilket var super spændende. Efter arbejde tog jeg i Rosengårdcenteret sammen med Søren. Der blev handlet kaffe, købt ny blender og jeg var forbi Normal, som jeg skal lave en, ja faktisk flere kampagner med i fremtiden. Så da vi kom hjem, var jeg at finde på sofaen resten af aftenen.uge3 ugen2I går var virkelig en dejlig dag. Jeg startede dagen hjemme med lidt små opgaver, et smut i Brugsen for at sende en pakke retur og hente nogle pakker. Til middag tog jeg over i byen, hvor jeg mødtes med Rikke. Vi besøgte The Organic Club som også huser cafeen SpeltFar. Jeg har set så mange lækre billeder af deres mad, så nu måtte jeg prøve det. Jeg fik en vaffel og Rikke fik en avokado mad. Mega lækker mad og selvfølgelig også insta venligt. Efter mit møde med Rikke gik jeg på jagt efter nogle sko, efter besøg i fire butikker, fandt jeg endelig de fineste sko i støvet rosa fra Reebook. Eftermiddagen sluttede af hos Beautified, hvor jeg fik lavet en ansigtsbehandling.
I dag er jeg stået tidligt op for at få ordnet lidt forskellige ting til bloggen. Her til middag havde jeg besøg af nogle bachelorstuderende, som skulle interviewe mig til en opgave. Og det er jo ikke fordi ugen er slut endnu. I aften skal jeg ude og spise sushi med min dejlige kusine. Det er lang tid siden vi har set hinanden, selvom vi kun bor en lille kilometer fra hinanden. På søndag skal jeg servere til en konfirmation, og i morgen skal vi lige ud og sættes ind i de forskellige ting. Det bliver en rigtig fin dag, eftersom det er min gode venindes søster som skal konfirmeres. En uge med fuld fart på, men nu har jeg også brugt de sidste to uger hjemme på øen med at passe hund. Jeg håber I har haft en skøn uge og går en dejlig og forlænget weekend i møde.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at passe på sine yndlingsting og et lille uheld