Sådan laver du en god to-do liste

Om at passe på sine yndlingsting og et lille uheld

Reklame for Yndlings
For et par måneder siden, havde jeg min veninde på besøg. Vi sad og snakkede over en kop te, og var ved at tilmelde os et løb. Midt i min begejstring over vores tilmelding til løbet, ville jeg vise min veninde noget på computeren. Og en, to, tre så væltede jeg min kop te ud over computeren. I mit arbejde som influencer er min computer virkelig vigtig. Ja, for ikke at nævne da det skete var jeg i gang med, at skrive praktikrapport. Alle mine noter fra de sidste 2 år lå på computeren og alt blogarbejde. Jeg var overraskende rolig, da jeg bare tænkte den skal tørre NU. Men stille og roligt begyndte jeg at tænke, hvad gør jeg hvis den er helt færdig, hvad med alt det der er på computeren og ikke mindst dækker min forsikring????yndlingsMin kæreste og jeg har selv tilvalget en elektronik forsikring, for at sikre vores computere. Det var faktisk min far som i sin tid anbefalede os at lave det. Havde han ikke sagt det til mig, så tror jeg heller ikke, jeg havde tænkt over det, og ja, så havde jeg nok ikke haft en forsikring til at dække mit lille uheld. Hvis I har fulgt med hos mig i noget tid eller læste mit seneste indlæg, så ved I at struktur, planlægning og gennemsigtighed er et must for mig. Derfor vil jeg også præsentere jer for Yndlings som er Alm. Brands nyeste forsikring til unge. Her kan du nemlig forsikre dine yndlingsting, helt efter dine ønsker og behov. Du beregner nemt din pris ved først at vælge hvad der skal forsikres. Du kan både vælge mobilforsikring, cykelforsikring, computerforsikring eller tabletforsikring. Derefter sætter du købsprisen og købsdato, også regner den selv ud hvad din erstatningsværdi er samt den månedlige forsikringspris.

yndlings1

Som I kan se har jeg valgt min computer, hvor jeg har udfyldt prisen og dato jeg købte den. For min computer ville det derfor koste 66 kroner om måneden. Oven i hatten får man faktisk også en ansvarsforsikring med til 19 kroner om måneder. Det er ret overkommeligt at betale, og ja det er en forsikring der ikke koster meget mere end en cafe latte. Og nu jeg slev tænker over det, skulle jeg måske lige undersøge, om jeg selv har en ansvarsforsikring.

Har du lyst til at miste dine yndlingsting?
Sidder du nu og tænker ”jeg burde nok lige få undersøgt om jeg har forsikret mine yndlingsting”. Og hvis du er nysgerrig på, hvor billig en forsikring du kan få til lige netop dit behov, så tjek Yndlings ud lige her. Jeg var heldig, at min far anbefalede os at få forsikret vores elektronik. For hvem har lyst til pludselig at miste sin mobil, telefon eller cykel? Om det så er fordi, man er klodset og spilder te, eller er uheldig at ens ting bliver stjålet. Jeg er hvert fald glad for, at jeg har en forsikring til mine yndlingsting.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du en god to-do liste