Dadelkugler med peanuts

Parfumefri makeup – Idun Minerals

Reklame – Produkterne er modtaget i gave 
Jeg har den sidste måneds tid testet en del makeup. Jeg er nemlig i gang med, at lave en serie til jer, der handler om parfumefri makeup. Jeg er selv begyndt at tænke mere over, hvilke produkter jeg bruger. Specielt når det kommer til parfume og andre skadelige stoffer. Jeg kommer, til at fortæller om de forskellige produkter jeg har testet og ikke mindst vise jer et makeuplook. Produkterne er sendt som gaver i forbindelse med, at jeg ville lave denne serie, og derfor er indlægget markeret med reklame, men 100 procent min egen mening. De første produkter jeg har testet, er fra Idun Minerals.Parfumefri makeup - Idun Minerals Idun Minerals er et svensk skønhedsbrand som blev grundlagt i 2011. Alle deres produkter er uden nikkel, krom og parfume. Derfor kan produkterne med fordel bruges af alle, også selv hvis du har sensitiv hud. Jeg har som sagt testet deres makeup, men de har også en hudplejeserie som I kan læse mere om her. Men læs med, hvis du vil høre om du forskellige produkter jeg har testet fra Idun Minerals.Parfumefri makeup - Idun Minerals

Jeg har testet følgende produkter fra Idun Minerals

Magna Mascara
Jeg elsker altid at prøve nye mascara. Magna mascaraen fra Idun giver masser af fylde til vipperne. Der er en del produkt på børsten, de første par gange man bruger den, men det synes jeg ofte jeg oplever med nye mascara. Jeg må sige, at jeg virkelig vild med resultatet, og man kan bygge nogle rigtig flotte vipper op. Den er desuden rigtig nem, at fjerne med makeupfjerner.

Josephine Lipgloss
Dette er nok mit favorit produkt, af de produkter jeg har testet fra Idun. Det er deres lipgloss i farven Josephine. Farven er den perfekte læbefarve, og passer til både hverdag og fest. Jeg har brugt den næsten hverdag, og giver bare den perfekte mængde farve, shine og fugt til læberne.

Perfect Under Eye
Jeg fik deres Perfect Under Eye i medium, men den er desværre for mørk og orange til mig. Jeg har alligevel testet den af et par gange for at se, hvordan den var. Den har en lidt tyk konsistens, men føles stadig let på hunden. Den er meget drøj i brug, så du får en del for pengene. Mere tør jeg ikke begynde at sige, da den som sagt var for mørk til mig.

Perfect Eyebrows i farven medium
Et andet produkt jeg har været rigtig glad for er Perfect Eyebrows. Jeg har den i medium, hvilket jeg faktisk synes er en rigtig god farve til mine bryn. Farven definerer mine bryn og får dem til at se mere fyldige ud. Udover at give farve og fylde til brynene, holder dem den også fint på plads.

Mineralfoundation
Jeg har også testet deres mineralfoundation i farven saga. Det er et rigtig godt produkt til dig som gerne vil have en let til medium dækning, men hvor det stadig ser naturligt ud på huden. Den er meget let på huden, hvilket er noget jeg foretrækker. Denne Mineralfoundation har også astma og allergi mærket og er 100% vegansk. På deres hjemmeside lige her, har de et rigtig fint skema, så man nemt kan finde ud af, hvilken farve der passer til en.

Tilda Highlighter
Jeg er vild med dette produkt, fordi det kan bruges til flere ting, og giver en masse glød og shine. Jeg har brugt den både som highlighter, øjenskygge eller puder til at give glød til ansigtet. Et andet plus er, at der er indbygget spejl i produktet.Parfumefri makeup - Idun Minerals De dage hvor det har skulle gå hurtigt, og hvor jeg bare skulle have lidt makeup på, har jeg brugt mascaraen, Perfect Eyebrows, lipgloss og måske lidt mineralfoundation. Det er et super nemt og hurtigt makeuplook. Udover at jeg er rigtig glad for produkterne, elsker jeg virkelig indpakningen. Både indpakningen på selve produkterne er lækre, men også emballagen er rigtig lækker og eksklusiv. Produkterne koster mellem 155 og 319, hvilket jeg synes er nogle helt fair priser, når man holder op med, hvad det er for et produkt man for. Har I prøvet nogle produkter fra Idun Minerals?


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

 • Kunne virkelig godt finde på at teste den der mascara af, næste gang jeg løber tør! Jeg så også lige, at den havde vundet en pris til Swedish Beauty Awards for nyligt, så der må jo være noget om snakken 😉

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Ja det har den nemlig 🙂 Jeg synes den giver nogle mega flotte vipper <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkugler med peanuts