Hundepasser, opgaveskrivning og noget om tiden der flyver af sted

Dagens outfit #13

outfit-2outfit outfit3SkjorteBukserFrakkeSko
Det er blevet tid til et dagens outfit. Dette outfit er perfekt til det her lidt skiftende vejr. Tøjet er fra sidste sæson, også synes jeg næsten altid det er umuligt, at finde det på nettet. Men jeg har selvfølgelig gjort hvad jeg kunne for at finde det, eller noget der ligner på en prik. Jeg er netop kommet tilbage til Ærø, efter jeg har været et kort smut i Odense. Jeg havde nogle små ting og et møde at ordne. Her til formiddag mødtes jeg med min veninde Maria, hvor vi fik skudt lidt billeder, snakket og drukket iskaffe i det gode vejr. Jeg håber I har nydt det dejlige vejr.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundepasser, opgaveskrivning og noget om tiden der flyver af sted