Dadelkugler med peanuts

Hundepasser, opgaveskrivning og noget om tiden der flyver af sted

p4159784-copyLige for tiden er jeg på Ærø, for at passe mine forældres hund mens de er på ferie. Hun er stadig en hvalp, hvilket til tider godt kan mærkes. De første dage er nu gået fint, meeeen de sidste par dage, har hun været billigt til salg. Eller det er hun hvert fald nogle timer. Men når hun så kommer med sine små hundeøjne, og lægger sin pote på mit lår, for at blive nusset, så kan man ikke andet end at smile, og blive lidt glad for hende.

Samtidig med jeg passer hund, er jeg også gået i gang med at lave hovedopgave. Jeg synes stadig, at jeg mangler et færdigt overblik, men det kommer stiller og roligt. Jeg har ikke fået lavet så meget på opgaven som jeg havde håbet. Heldigvis er der masser af tid. Det var faktisk meningen, at jeg ville have skrevet dette indlæg i fredags, men dagene flyver bare af sted. I torsdags var jeg så heldig, at min skønne kæreste tog hjem til øen, og hele fredagen passede hunden, så jeg både kunne sove længe, slappe af og komme ud og løbe. I går havde jeg besøg af to skønne veninder til god mad og vin. Det var så dejligt at se dem igen og bare hygge.

I dag har jeg prøvet, at finde energi til, at få læst i mine bøger, men det er bare som om, at energien er væk. Kender I det? Man føler bare, at man ingen energi har, og det eneste man bare vil er, at sove… Jeg har dog gået en dejlig lang tur langs strand med hunden, hvilket var så skønt. Ja, det var en lille opdatering her fra om lidt af hvert. Jeg håber, at I har nydt jeres weekenden, og går en dejlig uge i møde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkugler med peanuts