Om at vælge det som betyder mest for en

Dadelkugler med peanuts

Jeg var ret vild med de dadelkugler, jeg lavede sidst som var med lakrids. Hvis du ikke læse den opskrift, kan du finde den lige her. Jeg har endnu en gang været i køkkenet, for at lave nogle nye dadelkugler. Denne gang er det blevet til dadelkugler med peanuts. De er rigtig gode, og de saltede peanuts leder tankerne hen på en snickers. Selv min kæreste kunne lide dem, og det siger en del. Jeg havde faktisk købt noget chokolade, som jeg ville have overtrukket dadelkuglerne med. Men jeg synes de var rigtig lækre selv uden chokolade.Dadelkugler med peanuts

Opskrift på dadelkugler med peanuts

Du skal bruge

  • 150 gram dadler uden sten
  • 1 spsk. Kokosolie
  • 1 spsk. Kakaopulver
  • 100 gram saltede peanuts
  • Evt. 100 gram chokolade til at overtrække dadelkuglerne med

Sådan gør du

  1. Kom dadlerne i en skål. Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i 10 minutter.
  2. Hæld vandet fra dadlerne, og kom dadlerne i en foodprocessor. Kom kokosolie, kakaopulver og peanuts i foodprocessorerne og bland det hele sammen.
  3. Tril dadelmassen til små kugler og sæt dem i køleskabet.
  4. Du kan spise dem som de er, eller tage dem ud og overtrække med chokolade. Hvis du gerne vil overtrække dem med chokolade, smelter du 100 gram chokolade over et vandbad og vender dadelkuglerne i den smeltede chokolade. Læg dadelkuglerne på en tallerken med bagepapir, og lad chokoladen sætte sig. Opbevar dadelkuglerne på køl i en lufttæt beholder.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vælge det som betyder mest for en