Om at vælge det som betyder mest for en

Min seneste ordrer fra Boozt

Som I måske så i mit indlæg her, viste jeg en masse lækkert tøj frem, som jeg havde fundet hos Boozt. Jeg kunne selvfølgelig ikke selv lade vær med, at bestille lidt selv. Så det tænkte jeg, at jeg ville dele med jer i dag.

fotojet

Links til tøj: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her.
Jeg havde blandt andet bestilt et par bukser fra Lee, som desværre var lige lidt for små. Okay jeg kunne slet ikke lukke dem, haha. Jeg har i forvejen de sorte jeans I kan se på billedet. Det er helt sikkert mine favorit jeans. Der er masser af stræk i, og de er så behagelige at have på. Udover bukserne bestilte jeg en klassisk T-shirt fra Tommy Hilfiger. Det en T-shirt som er perfekt til hverdag. Enten alene med et par jeans eller en nederdel eller under en blazer eller cardigan. Det er helt sikkert et must, med sådan en T-shirt i en god basis garderobe. Jeg bestilte også en lidt finere bluse, som er den mørkeblå fra Selected. Jeg går ofte efter bluser som kan bruges til både hverdag og fest, hvilket den fra Selected er et godt bud op. Jeg havde også kigget på den stribet skjorte med bindebånd. Men selvfølgelig var den ikke i min størrelse da jeg skulle bestille. Den er dog tilbage i xs, så måske man skulle lave en ny ordrer? Jeg endte også med at købe en kjole. Den er så fin, og jeg elsker at den er enkel, men at der stadig sker lidt. Jeg er stadig på udgik efter nogle sko her til foråret. Jeg er ret kræsen med sko, men jeg har fundet to par jeg er ret vilde med. Hvad synes I?


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vælge det som betyder mest for en