Pasta Pomodoro

Slut med hævede og trætte øjne om morgenen

Reklame – Produktet er modtaget i gave af Beautified
Er jeg den eneste, der oplever at stå op om morgen og ens øjne ligner jeg ved ikke hvad. Ofte fordi de er trætte, hævede og fyldt med væske? I nogle perioder oplever jeg dette, og hvis du har det som jeg, så bliv hængende lidt endnu. I dag vil jeg nemlig snakke lidt om den rosakvarts ansigtsrulle, jeg har modtaget i gave af Jeanette som har Beautified Odense. Hvis I følger mig på Instagram ved I, at jeg tidligere har besøgt Jeanette. Hun har været så sød, at lade mig teste en rosakvarts ansigtsrulle, som jeg nu har brugt i en lille måneds tid.

p3279367

Hvorfor bruge en rosekvarts ansigtsrulle?

Man siger at en ansigtsrulle er som face fitness. Den hjælper nemlig med, at afslappe musklerne og sætter gang i blodcirkulationen i huden. Med tiden får huden mere glød, ro og løfte og hvem vil ikke gerne have det? Man kan bruge den på flere forskellige måder. Den I ser på billedet er nogle af de metoder jeg bruger. Der er også andre metoder, som er gode hvis man gerne vil løfte ansigtet og stramme huden op.

Sådan bruger jeg rosakvarts ansigtsrullen

Jeg har brugt den i et par uger, og er blevet rigtig glad for den. Til at starte med brugte jeg den om aften, men efter nogle dage begyndte jeg at bruge den om morgen. Og det synes jeg, er det der har fungeret bedst for mig. Jeg vågner tit op om morgen med hævet øjne, og der har det fungeret super godt at bruge ansigtsrullen til at komme det til livs. Ved at bruge den lille ende af rullen får man nemlig fjernet væske og poser under øjnene. Jeg synes, det er den perfekte måde, at starte dagen på, med at få gang i blodomløbet efter en god natssøvn.


Er du interesseret i at læse mere om Klinik Beautified, kan du læse om de behandlinger Jeanette tilbyder lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta Pomodoro