Trifli til morgenmad

Pasta Pomodoro

Produkter er tilsendt som gave fra Santa Maria

Nogle gange skal vores aftensmaden være nem. Både Søren og jeg har aftener, hvor vi begge har planer, også skal det gerne gå lidt hurtigt. I sidste uge fik jeg en pr pakke ind af døren fra Santa Maria, med nogle af deres produkter. Om det er nyheder er jeg lidt i tvivl om, for jeg har tidligere prøvet nogle af deres andre paste, nemlig deres paste med oregano. Dengang brugte jeg deres oregano paste på en tortilla pizza. Opskriften kan I finde lige her. Men nu tilbage til den pakke jeg fik, som indeholde deres basilikum paste og chili paste. Der fulgte også en lækker opskrift med på pasta pomodoro, som jeg gerne vil dele med her. Jeg valgt dog at komme en smule mindre chili i, da jeg ikke er så glad for stærk mad. Men ellers blev det en rigtig lækker pastaret, og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver den.pasta pomodoro 4

Opskrift på pasta pomodoro

Du skal bruge

 • Pasta
 • 2 spsk. Olivenolie
 • 1 hakket løg
 • 2 tsk. Santa Maria Basilikum Paste
 • 1  tsk. Santa Maria Chili Paste
 • 1 dåse hakkede tomater (400 gram)
 • Salt
 • Peber
 • Parmesanost og rucola til servering

Sådan gør du

 1. Start med at kog pastaen
 2. Kom olivenolie i en gryde på middel varme og svits løg.
 3. Tilsæt Chili Paste, salt og peber og lad det stege til løgene har taget farve.
 4. Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge i 10 minutter.
 5. Tilsæt Basilikum Paste, og vend tomatsaucen med pastaen.
 6. Server pastaen med rucola og revet parmesanost.

pasta pomodoro 2


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trifli til morgenmad