Weekendplaner og mig-tid

Tilbageblik på marts måned

Årets første forårs måned er gået, men det er nu ikke meget, vi har mærket til foråret. Og da slet ikke for at tale om i går morges, hvor vi på Ærø vågende op til en del sne. Jeg må indrømme at jeg er godt træt af alt den sne, og bare trænger til noget sol og varme. Min påskeferie har været lidt hektisk, og jeg synes den er gået alt alt for hurtig. Jeg havde haft planer om, at lave en del blogindlæg, men desværre havde jeg glemt mit hukommelseskort med billederne hjemme i Odense, typisk….skaermbillede-2018-04-01-kl-13-05-04For at se lidt tilbage på marts måned, har måneden primært stået på praktik og at skrive min praktikrapport færdig. I marts udgav jeg, et meget personligt indlæg omkring mit stressforløb, og vigtigheden i at ture bede om hjælp. Hvis du ikke har læst det indlæg, kan du læse det lige her. En anden stor ting jeg delte i marts var, at jeg til juni skal til Australien. Det bliver en kæmpe oplevelse, og du kan læse lidt mere om turen lige her. Jeg delt i marts måned også en (hvis jeg selv skal sige det) rigtig lækker opskrift. Nemlig opskriften på en trifli til morgenmad, hvis du også synes det lyder lækkert, kan du finde opskriften her. April bliver en lidt anderledes måned for mig. På fredag har jeg sidste dag i praktik, også begynder det for alvor, at handle om hovedopgave. Det bliver spændende at komme rigtigt i gang med opgaven, men også lidt noget andet. Det kræver hvert fald en god portion planlægning og ikke mindst nogle god to-do-lister.


Følg bloggen lige her og tjek min Instagram ud lige her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendplaner og mig-tid