Weekendplaner og mig-tid

Spar 20% på nyt forårstøj til garderoben

fotojetLinks til tøj: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der får det sådan. Men når det begynder at blive forår, så får jeg altid lyst til, at skifte ud i min garderobe. Og i år er heller ingen undtagelse. Derfor har jeg fundet nogle af mine favoritter hos Boozt, som i denne weekend kører med et mega lækkert tilbud. Med koden WOW20, får du 20% rabat på det meste af Boozt. Koden gælder ved køb over 899, og gælder til og med i morgen søndag ved midnat. Jeg synes altid, at der er nogle gode rabatter at hente hos Boozt. Derfor er jeg selv ved at lægge en ordre hos dem, og måske I næsten kan gætte, hvad jeg helt sikkert skal have med?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendplaner og mig-tid