Trifli til morgenmad

Weekendplaner og mig-tid

God eftermiddag til jer. Jeg startede min fredag og weekend med en tur til Aarhus. Jeg var så heldig, at jeg var inviteret til åbning på den nye Sephora butik som er åbnet i Aarhus. Jeg blev overrasket over, hvor stor den var, så hvis du bor i og omkring Aarhus, så synes jeg helt sikkert du skal slå vejen forbi. Det jeg personligt selv elsker ved Sephora er, at de har samlet så mange lækre og unikke brands. Jeg var så heldig, at en del andre blogger fra Looklab også var inviteret med. Det var så skønt at se pigerne igen, og snakke over en kop kaffe.p3239197Efter jeg kom tilbage til Odense, var jeg et smut inde i byen for at hente pakker og på apoteket. Måske I så på min Instagram i går, at jeg var en kæmpe klov og skære mig på et mandolinjern. Av av av siger jeg bare. Min weekend byder lidt blandet. Udover jeg skal arbejde videre med min hovedopgave, skal jeg ordne en masse praktiske ting, inden jeg i næste uge, skal hjem på påskeferie. Har I fået påskeferie? En anden ting jeg også skal i weekenden er, at forkæle mig selv og bare nyde jeg har weekend. Og det er perfekt timing med, at min Goodiebox kom ind af døren i går. Denne måneds tema er Danish Beauty Award, og det er nogle virkelig lækre ting. Jeg glæder mig så meget til, at forkæle mig selv med de skønne produkter. Jeg elsker konceptet bag Goodiebox, og det giver en god undskyldning for at sætte lidt tid af til sig selv. Hvis du ikke allerede har prøvet Goodiebox, kan du blive medlem lige her. Jeg håber I går en dejlig weekend i møde, og tilbringer den på lige den måde, I har lyst til.


Følg bloggen lige her og tjek min Instagram ud lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trifli til morgenmad