Jeg skal til Australien i 2 måneder

Trifli til morgenmad

Reklame for Axa Danmark

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at morgenmad er det måltid på dagen jeg bedst kan lide. I hverdagen spiser jeg oftest havregrød, chiagrød eller en omgang granola med mandelmælk og lidt frugt. Det er alle opskrifter på morgenmad, som er nemme at lave, som smager super lækkert og holder dig mæt. For nogle uger siden blev jeg spurgt, om jeg kunne tænkte mig, at teste en nye granola fra Axa, som er uden tilsat sukker. Ofte laver jeg selv min granola, men nogen gange skal det være lidt ekstra nemt, også er det dejligt at have en stående. Jeg har testet den granola som er med kakao, mandler og blåbær den er virkelig lækker og giver lige lidt ekstra til ens morgenmad. Jeg har primært spist den sammen med havregryn og lidt frisk frugt. Men den ene dag fik jeg lyst til at eksperimentere lidt, og lave en trifli som kunne spise som morgenmad. Den blev virkelig lækker, og tager ingen tid at lave.Trifli til morgenmad

Opskrift på Trifli til morgenmad

Du skal bruge

  • Skyr eller yoghurt (jeg brugte en havre yoghurt fra Alpro)
  • Granola (jeg brugte denne fra Axa)
  • En form for marmelade eller kompot. Jeg har brugt en hindbær-chia kompot, som du kan finde opskriften på lige her.

Sådan gør duDet er virkelig nemt at lave denne trifli, når du først har de ting du skal bruge. Jeg lavede min trifli i et højt glas, men du kan sagtens lave det i en skål.

  1. Jeg startede med at komme min hindbær-chia kompot i bunden, herefter skyr eller yoghurt også granola. Det gentages endnu en gang så du har et lag mere med kompot, yoghurt og til sidst granola.

Trifli til morgenmad


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal til Australien i 2 måneder