Jeg syntes det var pinligt, at sige jeg havde stress

Jeg skal til Australien i 2 måneder

Ja, jeg har booket flybilletter og skal til Australien i 2 måneder. Som nogle af jer ved, er jeg lige nu i gang med uddannelsen som markedsføringsøkonom. Jeg er faktisk allerede på mit fjerde og sidste semester, hvilket er vildt at tænkte på. Jeg bliver færdig her til juni, og skal derfor til, at finde ud af, hvad jeg vil. Jeg vil gerne læse videre, og jeg vil gerne læse den PBA, som man kan læse på EAL hvor jeg går. Det er en professionsbachelor i international handel og markedsføring som både bliver tilbudt på dansk og engelsk. Jeg vil rigtig gerne forbedre mit engelsk. Jeg synes selv jeg forstår og snakker engelsk godt, men især mit ordforråd, har jeg altid gerne ville arbejde med. Derfor ville jeg gerne til udlandet for at udvikle mit engelsk, og ikke mindst få en oplevelse for livet.pasJeg skal bo ved nogle venner, vi kender som bor i Adelide. Det er faktisk en lidt sjov historie, hvordan vi mødte dem. Da vi for seks år siden var i Thailand, faldt vi i snak med dem på en bådtur. De boede på samme hotel som os, og siden da har vi holdt kontakten over mail og Facebook. I sommeren 2014 var de i Danmark for at besøge os, og for at se Europa. Jeg har altid haft en drøm om at komme ned og besøge dem og se Australien. Så nu hvor muligheden bød sig, og der var tid og pengene til det så være det med at gribe den chance. Det bliver virkelig underligt at skulle være væk i to måneder, selvom jeg godt ved, at tiden kommer til at flyve af sted. Det er første gang jeg skal være væk så lang tid fra familie, kæreste og veninder. Det betyder dog meget, at jeg skal bo ved nogen jeg kender, som jeg ved nok skal tage sig godt af mig. Er der nogle af jer der har besøgt Adelaide, eller har andre gode tips til, hvad man skal se?

8 kommentarer

 • Sejt! Jeg håber, at du får en fantastisk tur – og jeg glæder mig til at følge med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Mange tak søde. Det bliver så spændende! <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare spændende med 2 måneder i Australien! Selv har jeg samlet tilbragt over 1 år i udlandet under min studietid, og under de ture har jeg lært utroligt meget om sprog, kultur og mig selv. Og så er jeg naturligvis også bare blevet en masse dejlige oplevelser rigere (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Hvor lyder det også spændende!
   Mit mål med hele turen er helt sikkert at blive meget mere stærk i sprog, lære kulturen og som du siger mig selv bedre at kende 🙂
   Også bliver det jo bare en kampe oplevelse, at opleve landet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ej hvor spændende. Rigtig god tur. Har du mulighed for at skrive blog der nede og evt vise billeder? Og hvad skal du så lave der henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Mange tak 🙂
   Jeg kommer helt sikkert til at vise en masse billeder fra min tur 🙂
   Jeg skal udvikle mit sprog, opleve kulturen og ellers bare opleve en masse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har boet i Sydney i 6 måneder og det er helt klart et besøg værd! Der er en masse steder der er værd at besøge i Sydney, så du kan få min to do over Sydney hvis du får tid til at tage dertil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Hvor fedt, jeg må helt sikkert tjekke din to do ud 🙂
   Vi har også planer om at skal til Sydney, når jeg har fødselsdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg syntes det var pinligt, at sige jeg havde stress