Quinoasalat med granatæble

Slut med tørre læber

Reklame – Produkterne er modtaget i gave
Den bidende kulde har den seneste tid sat sine spor på mine læber. Jeg har altid døjet med tørre læber. Men jeg tror desværre, at det blandt andet skyldes, at jeg har været alt for dårlig til at få nok vand i løbet af dagen. Er jeg den eneste som heller ikke får drukket nok vand? Udover nok vand, så er der mange andre ting, som du kan gøre for at slippe af med de tørre læber. Som sagt har jeg selv døjet med tørre læber, og prøvet mange forskellige ting. Men jeg må indrømme, at jeg synes, jeg har fundet noget som nu fungerer.

Slut med tørre læber

Sådan bekæmper du tørre læber

Læbescrub
Jeg har flere gange brugt en læbescrub, men jeg har haft svært ved at finde en, som virkelig har fungeret. Den tid er nu forbi. For nyligt fik jeg nemlig en lipscrub fra Sephora hjem. Og jeg skal lige love for, at der er skrubbekorn i, og ikke sådan en med et korn hist og her. Det jeg godt kan lide ved den er, at den kommer på stik som en almindelige læbepomade, hvilket gør den tusind gange nemmere at bruge. Samtidig med den eksfoliere læberne, giver den også fugt. En læbescrub er super god fordi, den får fjernet de døde hudceller som sidder på dine læber. Hvis du ikke vil ud og købe en, kan du nemt lave din egen. Du skal bare bruge en teske sukker blandet med lidt kokosolie.

Læbemaske
Jeg har efterhånden brugte Sephora Rose Lip Mask et par gange. Den giver en masse fugt til læberne, og en god måde at forkæle sig selv lidt ekstra på. Har man ikke lige en læbemaske, så kan et godt og tykt lag læbepomade, inden man går i seng sagtens klare det.

Læbepomade
Min favorit læbepomade har de sidste mange måneder været den fra carmex. Det er bestemt heller ikke første gang jeg skriver om den. Jeg skrev blandet andet om den i mine oktober favoritter som du kan finde her. Den er virkelig fugtgivende og indeholder mentol, hvilket ofte er noget jeg går efter, når jeg vælger læbepomade. Hvis mine læber har brug for lidt ekstra, så bruger jeg Skin Food fra Weleda. Den er virkelig et must have for alle, da den kan bruges til tørre hænder, tørre læber, til ansigtet og hvis man døjer med tørre steder på kroppen som albuer og knæ. Jeg kommer Skin Food på mine læber inden jeg går i seng, og når jeg står op har mine læber fået en masse fugt. Så hvis du døjer med tørre læber, så prøve disse tips af, og se du ikke får de fineste og velfugtet læber.

2 kommentarer

 • Jeg må simpelthen prøve den der læbescrub jeg har længe tænkt jeg skulle have en og det virker rimelige overskueligt når den er i en stift 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Det synes jeg du skal gøre! Jeg synes også, at priserne på Sephoras egne mærker er altid meget budgetvenlige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoasalat med granatæble