Hvad vil jeg med bloggen??

Quinoasalat med granatæble

Er jeg den eneste, som måske nogle gange godt kan løbe tør for ideer til spændende salater? En af mine favoritter er quinoasalat. Quinoa er nemlig rig på protein, omega 3 fedtsyre og kostfibre. Det er derfor en rigtig god salat som tilbehør til aftensmaden eller som frokost på arbejdet eller studiet. I denne version af quinoasalat, har jeg brugt granatæblekerner som jeg elsker. Jeg synes det minder om sol og sommer, også giver det bare en god syre og smag til salaten. Quinoa kan faktisk også bruges i grød. Måske I har lyst til at få en opskrift med det?  Og mangler du lidt mere inspiration til lidt anderledes salater, så skulle du prøve denne opskrift på rissalat med sorte ris og mango.Quinoasalat med granatæble

Opskrift på quinoasalat med granatæble

Du skal bruge

  • 2 dl quinoa
  • Cirka 2/3 granatæblekerner fra et granatæble
  • 2 bundt forårsløg
  • ½ agurk
  • 10 cherrytomater

Sådan gør du

  1. Kog quinoa. Til 1 dl quinoa skal du bruge 2 dl vand. Jeg kogte 2 dl quinoa med 4 dl vand. Det passer meget godt til to personer, plus man har lidt ekstra til dagen efter.
  2. Mens din quinoa koger, kan du skære grøntsagerne. Snit forårsløg fint, skær agurk og cherrytomater i passende stykker. Pil granatæble (noget jeg altid synes tager hundrede år).
  3. Når du har kogt quinoa, lader du den køle af inden du blander det forskellige tilbehør i.

Hvis man gerne vil have en form for dressing til, kom jeg en smule olivenolie over, da jeg havde taget min portion. Du kan også bruge lidt frisk presset citron eller lime saft.Quinoasalat med granatæble-copy


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil jeg med bloggen??