Hjemmelavet grødblanding

Hvad vil jeg med bloggen??

Hvad vil jeg med bloggen?? Et spørgsmål jeg faktisk har stillet mig selv en del gange. Da jeg startede bloggen tilbage i februar 2015, var hele min tanke, at jeg ville inspirere folk. Mine interesser har ændret sig meget på de tre år. Da jeg startede var det primært med fokus på skønhed. Skønhed skriver jeg stadig om, men jeg er det seneste år begyndt at have mere fokus på mad, personlig udvikling og forskellige guides der omhandler alt fra skønhed og bolig til personlig udvikling og rejser.billede-03-03-2018-14-34-46Men spørgsmålet ”Hvad vil jeg med bloggen” har stadig fyldt meget. Det har ikke bare været noget jeg har tænkt på et par dage, men nærmere de sidste par måneder. Nu hvor jeg skriver tingende ned og tænker over, hvor bloggen har bevæget sig hen, kan jeg måske godt se det. Spørgsmålet har nok ramt mig, fordi jeg selv har gennemgået en stor personlig udvikling. De sidste tre år har budt på mange ting både opture men bestemt også nogle grimme nedture. Det er både opturene og bestemt også nedturene som er med til, at forme ens personlighed. Når man er i den udvikling, så tror jeg det kan være svært at finde ud af, hvad det præcis er man vil. Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring succes. Her skrev jeg blandet andet, at det er vigtigt at tro på det man vil og have et mål. Jeg har bestemt troen på det jeg laver, ellers var jeg ikke blevet ved i nu tre år. For mig har det altid været vigtigt, at det var lysten der drev værket. Hvis motivationen til at blogge ikke var der, så var det sådan det var. Det er faktisk sjælendt at bloggen står stille i flere dage, så det må også betyde, at det er noget som jeg kan lide. Jeg har også et klart mål med bloggen, at inspirere folk. Både igennem mine opskrifter, inspirations indlæg men bestem også igennem min ærlighed og fokus på at blive en bedre udgave af sig selv. Nogle gange står det hele lidt stille. Der komme måske ikke så mange læsere til, motivationen er der ikke, og det kan være svært at finde hoved og hale på det hele. Men igen tror jeg på, at det er de perioder vi lærer os selv endnu bedre at kende, selvom det kan væres svært at vide 100 procent, hvad det er man måske vil. Det hele her blev lidt en snak om mine tanker, men det kan virkelig være dejligt at få det hele ned på skrift, og bruge noget tid på at tænke og reflektere over hvad man vil.

2 kommentarer

 • Sikke fine tanker søde Christina. Jeg tror det er nemt at fare vild i ønsket om at “vokse”, og at “skulle” være aktiv, fordi nogle “forventer det”. Det er så sundt sommetider at stoppe op, som du gør her, for i bund og grund skaber vi meget selv vores liv, og det er simpelthen for kort til at presse sig selv hele tiden.

  Kæmpe knus din vej
  //Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Tak for din søde besked Anna <3
   Ja det er rigtig sundt at stoppe op og tænke over hvad man vil og hvad der giver mening for en selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet grødblanding