Spaltet spidser? Sådan undgår du dem

Hjemmelavet grødblanding

Grød er ofte det jeg vælger at lave til morgenmad. Det mætter godt og der er masser af muligheder for, at pifte ens grød op. For ja, jeg synes hurtigt, at det kan blive lidt kedeligt, hvis det bare er en omgang havregryn med mælk, hver eneste dag. Jeg har sammensat (synes jeg selv) en god grødblanding, som både kan spises enten alene som grød, eller toppes med for eksempel bær og nødder. Nogle af de ingredienser jeg har tilføjet til blandingen er hirseflager. Hirseflager er naturligt glutenfri og rig på mineraler og jern. Jeg har også tilføjet hampefrø, som har et højt indhold af protein samt omega 3 og 6. Der er altså tilføjet en masse gode ingredienser, som både mætter og giver kroppen en masse god næring.

Hjemmelavet grødblanding

Du skal bruge

  • 5 dl havregryn
  • 1 dl hirseflager
  • 1 dl solsikkekerner
  • ½ dl chiafrø
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl hampefrø

Sådan gør du

  1. Det eneste denne opskrift kræver af faktisk bare, at du blander alle ingredienserne sammen i en beholder. Du kan nemt skifte ingredienserne ud, eller tilføje det som du har kan lide, og har i køkkenet.

Et lille tip: Du kan med fordel tilføje græskarkerner og sesam til din blanding  

Er du vild med grød? Så skulle du prøve min opskrift på bagt grød med bær og nødder den er virkelig lækker!


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaltet spidser? Sådan undgår du dem