Spaltet spidser? Sådan undgår du dem

Du ved du er blogger når….

I var ret vilde med mit indlæg 5 ting du (måske) ikke viste om mig. Så hvorfor ikke fortsætte lidt i samme stil, denne gang med en omgang ”Du ved du er blogger når…”. Lad mig starte med at slå fast at ironi og luksusproblemer kan forekomme. Og ja, overdrivelse fremmer bestemt også forståelsen. Så læs med og få et lille indblik i, hvordan det er at være blogger 😉28310246_10215841100844085_993354639_o1. Du tænker mere over hvordan tøjet ser ud på billeder, end hvordan vejret er. Hvad man ikke hopper i af tøj, for at få gode billeder, også selvom det kan være mega koldt og regner.

2. Du ender ofte med at spise kold mad, fordi du skal tage billeder. Min kæreste må virkelig være træt af mig nogle gange.

3. Dine veninder venter med at spise eller drikke deres kaffe til du har taget billeder. Ligesom min kæreste så har jeg virkelig nogle meget tålmodige veninder, som nu pr. automatik venter med at spise eller drikke, til jeg har taget billeder.

4. Du mangler plads til alle dine ting. Blandt andet mit skønne samarbejde med Finax, begynde til sidst at volde lidt problemer med pladsen i køkkenet.

5. Du holder aldrig fri. Det er selvfølgelig forskelligt fra blogger til blogger, men jeg føler ofte, at der lige er et eller andet som kan laves. Og så snart man prøver at holde fri, kommer alle ideerne.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaltet spidser? Sådan undgår du dem