Sådan undgår du stress om morgen

Sund chokolademousse med avokado og kokos

Jeg elsker chokolade, og har bestemt også en svaghed for chokolademousse. Hvis du elsker chokolade lige så meget som jeg, så er jeg sikker på, at du også vil elske denne lagkage med chokolademousse og hindbærmousse. Men er du på udgik efter en sundere version, så læs videre og få opskriften på en lækker men sund chokolademousse.

Avokado i chokolademousse

Chokolademoussen er i dette tilfælde lavet på avokado. Da jeg for nogle uger siden spiste på Hope Bar, fik vi blandt andet lov at smage en chokolademousse, som var lavet på avokado. Den smagte rigtig lækkert, og jeg fik lyst til at prøve, om jeg kunne lave noget lignende der hjemme. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet, eftersom den blev rigtig lækker og cremet. Men kan godt smage avokadoen lidt, så hvis du ikke kan lide avokado, så er det nok ikke helt en opskrift for dig.

Opskrift på sund chokolademousse med avokado

Du skal bruge

  • 1 avokado
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. kokosolie
  • En tsk. kokos til pynt

Sådan gør du

  1. Det er super nemt at lave denne chokolademousse. Du kommer alle ingredienser i en blender, og blende det hele sammen. Sørg for at blend et stykke tid, så du er sikker på, at du får en lækker og cremet konsistens.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår du stress om morgen